Volg ons op

Alles geregeld tot in de puntjes.

Bij Climate Flow vinden wij het belangrijk dat uw airco snel geleverd en professioneel gemonteerd wordt. Wij zorgen ervoor dat u de airco krijgt die perfect past bij uw wensen en uw woonsituatie.

Kennismaking en advies.

Wij komen altijd eerst bij u langs om de situatie te bekijken. Dat doen omdat we u op die manier van het beste advies kunnen voorzien. We bekijken samen de ruimte(n) die gekoeld of verwarmd moeten worden en stemmen uw wensen af.

living room with brown sofa and glass window
man wearing white and black plaid button-up sports shirt pointing the silver MacBook

Offerte en planning.

Op basis van uw wensen en ons advies ontvangt u altijd binnen 48 uur een passende offerte met een indicatie datum voor levering en montage. Na akkoord op de offerte worden de werkzaamheden ingepland en ontvangt u een definitieve datum.

Levering en montage.

Op de geplande datum komen onze monteurs bij u langs om de airco(s) te monteren. De airco’s worden professioneel geïnstalleerd en vervolgens samen met u getest. U krijgt uitleg en demonstratie van uw nieuwe airco, vervolgens wordt de ruimte netjes achtergelaten.

white tiles
red and blue repair neon light signage close-up photo

Service en onderhoud.

Om de levensduur van uw airco te verlengen is het belangrijk om hem goed te onderhouden. Wij bieden professioneel onderhoud voor uw apparatuur, zodat u altijd verzekerd bent van een goede werking.