Volg ons op

Ben je op zoek naar verkoop en professionele installatie van airconditioningsystemen? Bij Climate Flow staan we voor je klaar! We begrijpen dat het kopen en installeren van een airconditioner een belangrijke investering is, daarom willen we je graag informeren over de kosten en het proces. Lees verder om meer te weten te komen.

Kosten van een airconditioningsysteem

Bij Climate Flow bieden we een breed scala aan airconditioningsystemen om aan jouw behoeften te voldoen. De kosten van een airconditioner kunnen variëren op basis van het type systeem, de capaciteit en de functies die je nodig hebt.

Hier zijn enkele algemene prijsindicaties voor de verschillende soorten airconditioners:

  • Split airconditioner: Voor een split airconditioner, bestaande uit een binnenunit en een buitenunit,  zijn de kosten vanaf €1500,-. Dit is afhankelijk van het merk, de capaciteit en de complexiteit van de installatie.
  • Multi-split airconditioner: Als je meerdere ruimtes wilt koelen met één buitenunit, bieden we ook multi-split airconditioners aan. De kosten hiervan starten vanaf € 2300,-, afhankelijk van het aantal binnenunits en de totale capaciteit.

Houd er rekening mee dat dit algemene prijsindicaties zijn en dat we je graag een nauwkeurige offerte op maat willen bieden op basis van jouw specifieke behoeften.

Inclusieve montagekosten

Bij Climate Flow begrijpen we dat een professionele installatie van essentieel belang is voor de optimale werking van je airconditioningsysteem. Onze ervaren en gecertificeerde monteurs zorgen voor een vakkundige installatie, waarbij we rekening houden met de specifieke kenmerken van jouw ruimte.

De montagekosten zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de complexiteit van de installatie, de benodigde materialen en de omvang van het project. Bij Climate Flow streven we naar transparantie en zullen we je vooraf een duidelijk overzicht geven van de verwachte montagekosten op basis van een grondige beoordeling van jouw situatie.

Waarom kiezen voor Climate Flow

  • Ervaring en expertise: Ons team van ervaren monteurs heeft uitgebreide kennis van airconditioningsystemen en installaties. We hebben succesvolle projecten afgerond voor tevreden klanten in diverse sectoren.
  • Kwaliteit en betrouwbaarheid: Bij Climate Flow werken we uitsluitend met gerenommeerde merken en hoogwaardige producten om ervoor te zorgen dat je airconditioningsysteem betrouwbaar en energiezuinig is.
  • Klantgerichte benadering: Jouw tevredenheid staat bij ons voorop. We luisteren naar jouw wensen, beantwoorden al je vragen en bieden op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij jouw specifieke situatie.

Neem contact met ons op

Wil je meer informatie over de kosten van een airconditioningsysteem en de montagekosten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons vriendelijke team staat klaar om je te helpen en al je vragen te beantwoorden. Ontdek hoe Climate Flow je kan helpen om het perfecte airconditioningsysteem voor jouw behoeften te vinden en te installeren.